Nieuwsbrief - SWAY Winternieuws 18 januari 2024

SWAY Nieuws

Grote delen van Nederland zijn nog wit en op een aantal plekken ligt zelfs nog ijs. Toch beginnen de kriebels weer te komen en maakt iedereen alweer plannen voor het komende zeilseizoen.

Bij SWAY gebruiken we deze wintermaanden vooral om een aantal mooie nieuwe features toe te voegen. En zeer regelmatig brengen we daarom App en Firmware updates uit.

App versie 1.0.8 Is onlangs gereleased met veel kleine verbeteringen die het gebruik van de app een stuk prettiger maken. Zorg ervoor dat je 'automatisch updaten' van je App aan hebt staan zodat je altijd de nieuwste features kan gebruiken.

Firmware updates In de firmware werken we aan een features die het loggen van data flink verbeteren. Hierdoor gaat het synchroniseren van de trips een stuk sneller, zonder dat we relevante data gaan missen. Ook je instrumenten aan laten terwijl je voor anker ligt zorgt dan niet meer voor onnodige logging.

Uitgelichte trip: oud en nieuw op Terschelling

Het is inmiddels een traditie geworden: Met de boot naar Terschelling. Verschillende SWAY gebruikers waren van de partij.

Zo ook Marc die de zijn trip met SWAY deelt.

Wist je dat...?

Het voor je crew en vrienden ook mogelijk is je te volgen met de SWAY app? Ze kunnen de app zelf downloaden, registeren en jou opzoeken en volgen.

Langste trip van 2023

Hugo Janse heeft de langste trip van 2023 gevaren. Ruim 700 mijl van Spanje naar de Canarische Eilanden. De zon achterna.

Bekijk zijn trip hier.

Compatibiliteit We krijgen regelmatig vragen of SWAY direct is aan te sluiten aan het bestaande netwerk. In veel gevallen is dit zo, maar soms heb je een verloopkabel nodig. Klik op onderstaande button voor meer informatie hierover.

SWAY Compatabiliteit

Delen via instagram Regelmatig zien we stories voorbij komen op instagram met trips gelogd met SWAY. Heel leuk. Als je @sway_sailing tagt, dan reposten we ze ook op onze tijdslijn.

Feedback? Sway wordt steeds beter door naar de feedback en tips van onze gebruikers te luisteren. Heb je suggesties? We horen het graag!

Terug naar blog