Nieuwsbrief 2 oktober 2023

De laatste tijd hebben we niet stilgezeten en er is een hoop te melden. Hoewel het alweer oktober is, lijkt het nog heerlijk zeilweer te blijven. En hopen we nog veel mooie trips te zien de komende weken.

App versie 1.0.4 We verbeteren steeds onze SWAY app's, software en firmware aan de hand van jullie feedback. Vanaf nu staat versie 1.0.4 Live met een automatische afspeelfunctie van je trip. Nieuwe grafieken en statistieken. Via de appstore op je telefoon kan je deze updaten.

Delen via instagram Regelmatig zien we stories voorbij komen op instagram met trips gelogd met SWAY. Heel leuk. Als je @sway_sailing tagt, dan zullen we ze ook reposten op onze tijdslijn.

Delen van trips Wist je dat je via de app op het share knopje ook een link kunt maken die iedereen kan bekijken?

  

TWS, Diepte en Hellingshoek Er zijn nieuwe grafieken toegevoegd, heel leuk om te zien bij je trips.

Statistieken In het overzicht van je trips kun je nu ook zien hoeveel je gevaren hebt.

SWAY Bestellen Het is vanaf nu direct mogelijk om SWAY te bestellen via onze website. Oplages blijven gelimiteerd, dus soms kan er weer wat weer wachttijd ontstaan. Maar we streven naar levering binnen 5 werkdagen.

Feedback? Sway wordt steeds beter door naar de feedback en tips van onze gebruikers te luisteren. Heb je suggesties? We horen het graag!

Terug naar blog