Nieuwsbrief 9 maart 2024

Sway-sailing

SWAY Nieuws

We zien dat het vaarseizoen nu echt gaat beginnen. Het is nog wel fris buiten, maar in onze trip logs zien we dat dit menig zeiler niet tegen houdt. De combinatie van zon en een rustig windje is natuurlijk ook heel verleidelijk. Wanneer ga jij weer het water op?

Wij werken zelf rustig door aan nieuwe features en verbeteringen. Vandaag weer een update van de app en komende week zit er weer een firmware update aan te komen.

App versie 1.0.10

We hebben veel verbeteringen gemaakt en aan nieuwe features gewerkt op basis van jullie feedback. Nogmaals dank daarvoor! Lees de release notes op onze site.

Testers gezocht!

We beginnen binnenkort met het Beta testen van het verbinden van SWAY met een WiFi access point aan boord. Wil / kan je dit ook testen? Stuur dan een mailtje naar ons.

Delen via instagram

Regelmatig zien we stories voorbij komen op instagram met trips gelogd met SWAY. Heel leuk. Als je @sway_sailing tagt, dan zullen we ze ook reposten op onze tijdslijn.

Nautique - Het Nederlandse Nautique heeft een leuk berichtje geschreven over ons.

Werkt SWAY ook bij mij aan boord? Deze vraag krijgen we regelmatig en bijna altijd kunnen we dit met 'Ja' beantwoorden. Wel moet je soms een verloopkabel gebruiken. Twijfel je wat je nodig hebt? Schroom niet om even contact op te nemen!

Feedback? Sway wordt steeds beter door naar de feedback en tips van onze gebruikers te luisteren. Heb je suggesties? We horen het graag!

sway-sailing.com
Terug naar blog