Over Ons

Na een heerlijke zeiltrip komen wij altijd thuis vol verhalen. We vertellen over wat we allemaal hebben meegemaakt onderweg, wat we hebben gezien en waar we precies zijn geweest. Dat ene haventje met die aardige havenmeester die ons zo goed hielp, dat verhaal kunnen we dromen. Maar welke haven dit nu ook alweer precies was, dat vergeten we nog wel eens.


Net als dat we nooit precies na kunnen vertellen welke snelheid we gemiddeld hebben gevaren. Natuurlijk onthouden we wel onze topsnelheid, maar waar dit precies was en welke koers we toen zeilden, dat onthouden we vaak niet.


Wij zijn zeilers met een voorliefde voor technologie en apps. We wilden onze verhalen nog verder verrijken met data en details. Zodat we zeilen niet alleen op het water leuker maken, maar ook na afloop thuis nog lang kunnen nagenieten van een zeiltocht. Hoe lang of kort deze ook maar was.


Het gaat bij ons niet alleen om de voorpret van het zeilen. De verhalen achteraf vinden wij minstens zo belangrijk. En een verhaal is wat ons betreft niet compleet zonder data. Daarom ontwikkelden wij Sway, zodat jij jouw zeilavonturen nu ook kunt tracken én delen met al je vrienden.

We ontwikkelen SWAY vanuit ons kantoor aan de Langsom 20 in Amsterdam in Nederland. We zijn echte digital natives, dus hebben dan ook geen fysieke winkel. Wel zijn we goed bereikbaar via het contactformulier en reageren we eigenlijk altijd binnen een paar uur.